vineri, 24 septembrie 2010

COMUNICAT

Filiala 1 Tulcea va invita joi 30.09.2010 orele 10.00, sa participati la adunarea generala ce va avea loc la Casa Armatei Tulcea.
Ordinea de zi:
1.      Informarea membrilor de sindicat cu principalele probleme care au aparut de la sedinta precedenta pana in prezent;
2.      Informare privind situaţia evidenţei membrilor de sindicat ai filialei;
3.     Discutarea masurilor publicate pe site in data de 15.09.2010 de catre presedintele SCMD si modul de sustinere a acestora prin diferite forme si metode;
4.     Probleme organizatorice: primirea de noi membri; stabilirea unor proiecte de Protocol de colaborare cu organizaţii sindicale similare, cu organizaţii şi asociaţii neguvernamentale. Stabilirea modului de anunţare a membrilor de sindicat în diferite variante pentru participarea la diferite evenimente;
5.      Diverse. Informare cu privire la strângerea cotizaţiei şi cheltuirea banilor.

Cu aceasta ocazie va rugam sa aduceti urmatoarele:
        2 poze tip buletin;
        2 copii ale cartii de identitate/buletin de identitate.
Acestea sunt necesare pentru realizarea evidentei membrilor de sindicat si intocmirea legitimatiilor de membru al sindicatului, pe care le veti ridica cu aceasta ocazie.
Va rugam sa anuntati si cunostintele dumneavoastra care sunt membrii ai filialei si eventualii simpatizanti.

Biroul Operativ Judetean al SCMD Filiala 1 Tulcea
Cpt.cdor.(r) Cobuz Nicolaie

joi, 9 septembrie 2010

CONSTITUIRE FILIALA 1 TULCEA A SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE IN REZERVA SI IN RETRAGERE

Marti 07 septembrie 2010, la Casa Armatei a avut loc adunarea cadrelor militare in rezerva din M.Ap.N. , M.A.I., S.R.I. si alte structuri, avand drept scop constituirea filialei din Tulcea, a Sindicatului cadrelor militare disponibilizate, in rezerva si in retragere. Au participat cadre militare in rezerva si retragere  din:Tulcea, Sulina, Babadag si Slava Cercheza.
          Prin vot unanim, adunarea a desemnat urmatoarea structura de conducere (Biroul Operativ al filialei):
       presedinte al filialei, col (r) Stroe Eogen;
       vicepresedinti:  Cdor.(r) Zaharia Ion;
                                              Cdor.(r) Ciorbaru Eugen;
                                              Col.(r) Ciobanu Constantin
       secretar Cpt.cdor.(r) Cobuz Nicolaie.

Adunarea a fost onorata de prezenta presedintelui S.C.M.D d-l col.(r) dr.Dogaru Mircea si a Presedintele Filialei 1 Calarasi col.(r) Swider Paul. Presedintele S.C.M.D, intr-o expunere deosebit de interesanta si documentata, a prezentat auditoriului o informare privind activitatea desfasurata de SCMD de la infiintare si pana in prezent, problemele actuale ale statului roman, consecintele produse de politica discriminatorie a guvernantilor cu privire la situatia personalului militar in rezerva, cat si a celui activ.

In prezent in cadrul Filialei sunt inscrisi un numar de 41 membri. Cei ce doresc sa adere sunt rugati sa contacteze unul dintre membrii Biroului Operativ al filialei .


Honor et Patria! Vae victis !
Cpt.cdor.(r) Cobuz Nicolaie