joi, 9 septembrie 2010

CONSTITUIRE FILIALA 1 TULCEA A SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE IN REZERVA SI IN RETRAGERE

Marti 07 septembrie 2010, la Casa Armatei a avut loc adunarea cadrelor militare in rezerva din M.Ap.N. , M.A.I., S.R.I. si alte structuri, avand drept scop constituirea filialei din Tulcea, a Sindicatului cadrelor militare disponibilizate, in rezerva si in retragere. Au participat cadre militare in rezerva si retragere  din:Tulcea, Sulina, Babadag si Slava Cercheza.
          Prin vot unanim, adunarea a desemnat urmatoarea structura de conducere (Biroul Operativ al filialei):
       presedinte al filialei, col (r) Stroe Eogen;
       vicepresedinti:  Cdor.(r) Zaharia Ion;
                                              Cdor.(r) Ciorbaru Eugen;
                                              Col.(r) Ciobanu Constantin
       secretar Cpt.cdor.(r) Cobuz Nicolaie.

Adunarea a fost onorata de prezenta presedintelui S.C.M.D d-l col.(r) dr.Dogaru Mircea si a Presedintele Filialei 1 Calarasi col.(r) Swider Paul. Presedintele S.C.M.D, intr-o expunere deosebit de interesanta si documentata, a prezentat auditoriului o informare privind activitatea desfasurata de SCMD de la infiintare si pana in prezent, problemele actuale ale statului roman, consecintele produse de politica discriminatorie a guvernantilor cu privire la situatia personalului militar in rezerva, cat si a celui activ.

In prezent in cadrul Filialei sunt inscrisi un numar de 41 membri. Cei ce doresc sa adere sunt rugati sa contacteze unul dintre membrii Biroului Operativ al filialei .


Honor et Patria! Vae victis !
Cpt.cdor.(r) Cobuz Nicolaie